četvrtak, 16. lipnja 2011.

Ekumenski kamp za mlade u Ulicama


www.posavski-obzor.info

U župi Rođenja Blažene Djevice Marije, u Ulicama, 17. lipnja započet će peti Ekumenski kamp za mlade Friedensgrund BiH, u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. pod geslom "Volonterizam je cool". Župa u Ulicama i župnik fra Anto Tomas, prvi put su domaćini ovog kampa, i ugostit će 50 mladih iz cijele naše Nadbiskupije.

Za njih je pripremljen bogat desetodnevni program. Svaki dan započinjat će i završavati s molitvom, a tijekom dana mladi će imati radne akcije, kreativne radionice, posjećivat će katoličke i pravoslavne obitelji, sudjelovati na pravoslavnoj liturgiji i katoličkoj sv. Misi, zabaviti se na izletu, pokazati timski duh na Olimpijskim igrama, te imati priliku duhovno se obnoviti kroz šutnju i molitvu oko križa.
Pripreme za kamp privode se kraju. Paralelno s animacijom mladih za sudjelovanje, išle su i tehničke i logističke pripreme na terenu. Već 15. lipnja u Ulice će doći tim iz NCM-a Ivan Pavao II. sa skupinom animatora, postaviti kamp i obaviti posljednje pripreme za doček sudionika.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II


Nema komentara:

Objavi komentar