utorak, 15. ožujka 2011.

FEŠTA U PRIJEDORU BITI ILI NE BITI???



Drage Prijedorčanke i Prijedorčani,mnogi od vas postavljaju pitanje hoće li i ove godine biti fešta kod nas u Prijedoru?!.

Molimo vas da se još malo strpite,narednog vikenda imamo sastanak na kojem ćemo pokušati iznaći model organizacije kako se tradicija nebi prekinula.
Ništa vam nesmijem obećati budući da organizacija iziskuje puno rada i financija,a mi neznamo ni kako završiti sezonu pošto nam nedostaje oko tri tisuće maraka,a da ne spominjemo još najmanje pet tisuća koliko košta sama organizacija naše manifestacije.
Očekujemo da nam se narednih dana jave neki od naših donatora bez kojih ni proteklih godina nebi bilo moguće napraviti feštu,niti odražavati naš klub u životu.
Još jednom im se neizmijerno zahvaljujemo,a svima onima koji mogu i žele pomoći želim kazati da je svaka vrsta pomoći dobrodošla.
Molimo vas da se ne obazirete na priče pojedinaca,ja znam da smo mi za njih lopovi koji krademo,samo što takvi nisu ni marke nikada dali pa se time opravdavaju.
Zamislite koliko nas ima po čitavom svijetu,kad bi svatko kupio samo godišnju člansku iskaznicu koja košta 20.maraka,ja vam tvrdim da uopće nebi imali ovih problema koje imamo sada.
No što je tu je pokušaćemo sve da nastavimo dalje,ako ne uspijemo znajte da nije bilo samo do nas nego smo onda svi tome doprinijeli zajedno!
Športski pozdrav voli vas vaš Dinamo-Prijedor



Nema komentara:

Objavi komentar