ponedjeljak, 12. srpnja 2010.

- BUKVIČKO DVORIŠTE NAJLJEPŠE



U konkurenciji sa petnaest dvorišta na području cijelog distrikta, najljepšim i nauređenijim je danas, u okviru kampanje "Biramo najljepše dvorište i balkon» u distriktu, proglašeno dvorište Lazara Maričića iz Bukvika.

U kampanji, koju je povodom Dana planete zemlje, 22. travnja ove godine, raspisalo Javno preduzeće «Komunalno», drugo najljepše je dvorište Mensura Muharemovića koje se nalazi u naselju Burić Brdo u Brčkom, dok su treću nagradu u istoj kategoriji podijelili Farzila Osmanović iz Broduše i Neđo Ilić iz Brčkog.
Nagradu za najljepšu terasu ove godine je osvojila Begajeta Radovović iz Suljagić Sokaka.
Lazar Maričić, vlasnik najljepšeg dvorišta kaže da se nakon dugo vremena provedenog u inozemstvu vratio na svoju očevinu u Bukvik i zajedno sa svojom suprugom posvetio uređenju dvorišta.
«Zaista mi je drago što je moje dvorište najljepše, a zahvalnost za tu titulu dugujem i svojoj supruzi koja mi je desna ruka u svakodnevnim poslovima oko uređenja. Velika želja me puvukla da se vratim iz inozemstva u svoju domovinu, obnovnim okućnicu i dvorište i ovo je zaslužena nagrada», rekao je Maričić.
Po riječima Suade Ćatović, predsjednice Povjerenstva za izbor najljepšeg dvorišta u JP «Komunalno» Brčko, iako se ove godine na natječaj prijavio manji broj vlasnika dvorišta u odnosu na ranije godine, to ipak nije bila prepreka da distrikt dobije najljepše i nauređenije dvorište.
Nakon svečanog proglašenja tri najljepšta dvorišta, vlanicima su uručene skromne nagrade, a ostalim učesnicima zahvalnice.


Nema komentara:

Objavi komentar