nedjelja, 16. svibnja 2010.

Što učiniti ako se zaljubite u najboljeg prijatelja?




Što učiniti ako se zaljubite u najboljeg prijatelja? Kako otkriti osjećaje i zaštititi prijateljstvo?


Reći 'zaljubila sam se' najboljem prijatelju vrlo je stresno, jer može dovesti do različitih raspleta. Možda je i on zaljubljen u vas, a možda vas ipak vidi samo kao prijateljicu. Da biste saznali kakvi su njegovi osjećaji, morate odati svoje, ali pažljivo i polako.

Maravno da ste bliski, ali jeste li ikada između vas osjetili neku kemiju? To je onaj osjećaj kad nekako znate da i vaš prijatelj nešto osjeća prema vama. Ponaša li se prema vama stlno na isti način ili se on promijenio? Čak je i pogoršanje odnosa čest znak da se prijatelj zaljubljuje i da se plaši tog osjećaja.


Testirajte njegovo ponašanje

Ako ste spremni na glas reći 'zaljubila sam se' morate biti svjesni da time riskirate vaše prijateljstvo, jer je često teško nastaviti prijateljski odnos s nekim koga zaista volite. Zato najprije promatrajte njegove reakcije. Ako vam jos uvijek otkriva svoje tajne i žali vam se na probleme s drugim djevojkama, vjerojatno nije zaljubljen u vas. Ako se u zadnje vrijeme ponaša neobično i tajanstveno, ne govori o ženama i postaje sramežljiv, vjerojatno osjeća isto što i vi. Najbolje je da od zajedničkog prijatelja pokušate saznati nešto više.

Naravno, ta vas osoba ne smije odati. Nega ga diskretno ispita o vama. Pritom vas mora pohvaliti i čekati njegovu reakciju. I sami možete napraviti puno da postanete zavodnica u očima svog prijatelja. Naglasite svoju ženskost, ali pritom ne pretjerujte. Ne pretvaajte se da ste netko drugi, ali nemojte baš pri svakom susretu biti u trenirci. Možete govoriti i o drugim muškarcima i tako primijetiti moguće tragove ljubomore.
Končni korak - recite: 'zaljubila sam se'

Ako ste sasvim sigurni da je vaš prijatelj ludo zaljubljen u vas, recite mu direktno: 'zaljubila sam se'. Osobito ako je njegov govor tijela bliži partnerskom nego prijateljskom. Ako vas često grli, kroz igru zavodi, možda se samo šali, a možda je i zaljubljen. Svoje osjećaje otkrijte tek tada kada ste sigurni da nije riječ samo o simpatiji prema vama, nego o nečem puno dubljem.

Skrivanje osjećaja je vrlo teško i zato je iskrenost nužna. Barem ćete znati na čemu ste. U jednom ga trenu primite za ruku, ako ste dovojno hrabri lagano ga poljubite i recite: 'zaljubila sam se'. Ne budite agresivni, ali ni plačljivi i dramatični.

Takvo ga ponašanje može samo uplašiti i razljutiti. Ne gubite kontrolu, jer čak i ako nije zaljubljen, pokušajte ostati dostojanstveni kako n biste izgubili i prijateljstvo. Ne tjerajte ga da razmisli, već u svemu pronađite humor jre humor uvijek olakšava situaciju. Ne tražite analizu, jer ćete tako udaviti njega, a povrijediti sebe.

intimatemedicine.com.hr

1 komentar:

  1. She states the claims of "This device testament get rid of cellulite " is one clamant results, and inst gratification.


    Also visit my webpage; cellulite treatment

    OdgovoriIzbriši